Eigen productie in Nederland • Uitgebreide collectie • Achteraf betalen met KLARNA

Één hoofdkussen voor iedereen!

Één hoofdkussen voor iedereen!

Tranquilo® is een aanpasbaar traagschuim hoofdkussen dat je precies kan aanpassen aan je persoonlijke wensen. Wij weten dat iedereen anders is en behoefte heeft aan een hoofdkussen op maat. Daarom kun je de vulling van het Tranquilo® hoofdkussen aanpassen naar jouw wensen. Rits de buiten en binnenhoes open, haal een gedeelte van de memory foam snippers uit de hoes en creëer een vulling zoals jij het wilt.

Precies de juiste ondersteuning voor nek en schouders

Het Tranquilo® traagschuim hoofdkussen heeft een vulling van versnipperd traagschuim. Dit materiaal wordt ook wel memory foam genoemd omdat het zich aanpast aan jouw lichaam. Traagschuim zorgt voor ondersteuning op basis van jouw slaaphouding en houdt deze vorm ‘s nachts vast. Het Tranquilo hoofdkussen biedt ondersteuning waar jij het nodig hebt en neemt vanzelf de juiste vorm aan. Tranquilo® hoofdkussens zijn ademend en ondersteunend waar jij het nodig hebt.

Verminder nekpijn

Als op het verkeerde hoofdkussen slaapt kun je last krijgen van rug of nekpijn. Veel kussens bieden namelijk niet voldoende ondersteuning waardoor de rug of nek verkeerd belast wordt tijdens het slapen. Dons of veren hoofdkussens zijn nog altijd erg populair maar deze vullingen zijn bijna altijd te zacht en bieden niet altijd de juiste ondersteuning. Een goed hoofdkussen zorgt ervoor dat de nekwervels en de ruggengraat in een rechte lijn blijven. Dat is exact wat Tranquilo® voor je doet. Dit versnipperd traagschuim hoofdkussen is de perfecte mix tussen zacht en stevig. Het voelt niet hard aan, is nog steeds comfortabel en biedt precies de juiste ondersteuning. Zo ervaar je ‘s nachts goede ondersteuning én lig je ook nog eens heel lekker.

Een temperatuur regulerend kussen

Ken je dat? Jouw kussen voelt in de zomer aan als een sauna en in de winter mag het wel wat warmer. Dat is met Tranquilo® verleden tijd. Door het versnipperde memory foam kan de lucht in het kussen blijven rondgaan. Zo wordt het kussen nooit te warm of te koud. Er vormt zich als het ware een vorm van temperatuurregulatie. De hoes van Tranquilo® draagt hier ook aan bij. Deze heeft twee verschillende kanten: een uniek ontwikkelde Polar-cooling® kant dat ‘s nachts heerlijk koel blijft, en de andere kant die van zichzelf al iets warmer is. Wissel gedurende het jaar het kussen om zodat je volop gebruik kunt maken van de mogelijkheden. Ook bieden wij de mogelijkheid een extra losse hoes bij te bestellen.

Geen aparte kussensloop nodig

Het Tranquilo® traagschuim hoofdkussen heeft dezelfde afmetingen als de meeste andere kussens. De afmetingen zijn: 70 x 50 cm. Hierdoor past het kussen in de meeste gevallen bij de andere kussens die op bed liggen. De buitenhoes heeft twee verschillende kanten: een uniek ontwikkelde Polar-cooling® kant dat ‘s nachts heerlijk koel blijft, en de andere kant bestaat uit zacht bamboo materiaal, die van zichzelf al iets warmer is. De hoes kun je zacht uitwassen op 40 graden. Extra hygiënisch en schoon dus!

Tranquilo hoofdkussen

Wat zoek je?

Jouw winkelwagen