Eigen productie in Nederland • Uitgebreide collectie • Achteraf betalen met KLARNA

Leren wandbekleding

Leren wandbekleding
Leren wandbekleding is uniek, bijzonder en een aanwinst voor elke woning. De perfecte manier om je inrichting persoonlijk te maken met zachte materialen, stijlvolle kleuren en een stoer randje. Leren wandtegels zijn verkrijgbaar in de kleuren Lava, Taupe, Ebony, Desert, Beige en Frost. Elke kleur heeft zijn eigen stijl en look.


Enzo Pellini

Leren wandbekleding van Enzo Pellini is verkrijgbaar als losse tegels die je op allerlei manieren kunt gebruiken. Deze leren tegels geven een luxe en warme uitstraling aan ieder interieur. Door de makkelijke montage zijn de tegels eenvoudig aan te brengen op verschillende oppervlaktes. Iedere leren wandtegel bevat een 3M-plaksticker waarmee je de tegels eenvoudig kunt monteren.
Zelfs zonder kluservaring kun je binnen een handomdraai de leren wandbekleding op een muur plakken. Geef je interieur een boost met deze luxe leren wandbekleding.


Duurzame wandbekleding

Leren wandbekleding wordt gemaakt van het leer van koeien die jarenlang vrij rond hebben gelopen in de wei. Deze koeien worden niet gehouden voor de leerproductie, waardoor het leer eigenlijk een restproduct is. Het leer wordt bewerkt tot een hoogwaardig product waardoor het erg duurzaam is.
Juist doordat de dieren in de natuur hebben geleefd, hebben de leren wandtegels een unieke uitstraling. Het leer heeft karakter gekregen door allerlei omstandigheden. De koeien kunnen te maken hebben gehad met insectenbeten en littekens van gevechten of obstakels zoals prikkeldraad.
Deze sporen zijn terug te zien op de leren wandtegels waardoor iedere tegel uniek is. Iedere tegel is anders en samen vormen ze een prachtig karakteristiek geheel!


Een unieke toevoeging aan jouw interieur

Leren wandtegels zorgen voor een echte eyecatcher in ieder interieur. Dit product is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren waardoor er altijd wel een tegel is die bij jou past. De tegels zijn te bestellen in verschillende maten: de grote tegels van 25 x 50 cm of een Patchwork combinatie waarin allerlei maten terugkomen.
Zo kun je zelf kiezen welk patroon je gaat leggen. Het is altijd aan te raden om van tevoren een proef patroon te maken zodat je kunt zien hoe het geheel zal worden.

De leren wandtegels van Enzo Pellini zijn verkrijgbaar in zes verschillende kleuren: taupe, ebony, beige, lava, desert en frost. Leer is een natuurproduct waardoor het, net als hout, met de tijd kan gaan werken. Om te voorkomen dat er kieren ontstaan tussen de tegels, is het aan te raden om een primer te gebruiken in dezelfde kleur als het leer. Zo hechten de leren wandtegels extra goed en hoef je niet bang te zijn dat er zichtbare kieren ontstaan.


De veelzijdigheid van leren wandbekleding

Er zijn oneindig veel manieren waarop leren wandbekleding verwerkt kan worden in een interieur. De meest voor de hand liggende toepassing is om de tegels op de muur te monteren, zoals bij een lange wand in de woonkamer. Maar wat denk je bijvoorbeeld van het bekleden van meubels? Tafelbladen, achterwanden van kasten en keukendeurtjes zijn ook erg geschikt voor het beplakken met leren wandbekleding.

Of creëer zelf een mooie cinewall door de tegels rondom een open haard te plakken. Plaats de tv boven de openhaard en gebruik uitsparingen in de wand voor elektronica zoals een soundbar.
Leren wandbekleding kan uiteraard rond een haard of schouw gebruikt worden. Het is dan wel belangrijk om te zorgen de schouw voorzien is van goede isolatie zodat de muur niet te warm kan worden. De tegels van de Taycan serie zijn bestand tegen eventuele warmte ontwikkeling en daardoor uitermate schikt voor het bekleden van een schouw.

Wat zoek je?

Jouw winkelwagen